Despre Noi

Cu totii stim ca a realiza o constructie nu este foarte usor, ba chiar pentru marea majoritate reprezinta o investitie pentru o viata. In primul rand, colaboratorii trebuie sa fie seriosi si sa realizeze servicii de calitate, apoi, constructiile nu sunt investitii ieftine.  Din aceste motive, dar nu numai, atentia dumneavoastra trebuie sa fie sporita in momentul in care alegeti o firma de constructii.

Cine suntem si ce facem?

Suntem o firma serioasa si tanara pe piata din Romania, dar cu o echipa cu experienta vasta in domeniul constructiilor, experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate. Suntem creativi si plini de idei, avem rabdare nemarginita, asfel incat sa putem fi pe placul fiecarei persoane. Va putem da cateva sfaturi si impreuna vom alege cea mai buna si accesibila solutie.

Orice firma de constructii isi doreste sa aiba cati mai multi clienti si proiecte cat mai complexe, dar noi vrem ca prima data sa legam o relatie de prietenie, astfel comunicarea dintre noi sa fie eficienta si rapida. Suntem in continua dezvoltare si ne dorim un client sigur pe el si hotarat.  Pentru ca suntem seriosi, ne dorim la randul nostru sa intalnim o tipologie asemanatoare de oameni.

Firma de constructii din Timisoara GMG Gabriela Construct SRL se angajeaza sa duca la bun sfarsit orice lucrare de constructii, fie de amenajari interioare sau exterioare sau constructie de la zero. In prezent, firma dispune de angajati bine pregatiti si specializati, ce sunt deschisi oricarei provocari.

Obiectivul firmei de constructii il reprezinta satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clientilor, construirea produselor de calitate si siguranta produsului final. Clientii sunt si prietenii, dar si partenerii nostri, pentru ca fiecare lucrare realizata de noi reprezinta pe de o parte, un parteneriat cu clientii, iar pe de alta parte o legatura stransa de prietenie.

Pentru GMG Gabriela Construct SRL, fiecare lucrare este o provocare, pe care incearca sa o duca la capat in cele mai bune conditii. Suntem tineri, creativi si aducem un suflu nou pe piata de constructii din Timisoara. La cerere, putem oferi servicii de constructii in tara si strainatate.

Servicii

Constructii:
-Case la rosu, blocuri de locuinte, cladiri de birouri, spatii comerciale, structuri pe cadre
-Case la cheie
-Terase si scari (placate cu marmura, granit, travertin)
-Acoperisuri (mansarde blocuri, mansarde case)
-Anexe (garaje, magazii)

Consolidari:
-Cladiri vechi (subzidiri, subfundatii)